Ri-shitës Hosting

Sigurimi i shërbimeve të plota web hosting me cmime të volitshme pa u kufizuar nga Ri-shitës Hosting.Përfitimet kryesore:

Cmimi Mujor Fikse

Uebfaqe të Pafund Host

Potenciali i fitimit të pakufizuar

Përfshirë Softuer të Faturimit

...

Ri-Shitës

SILVER

13.00

Mujore

10 GB Vend Bosh

Trafiku mujor i pakufizuar

Hoste Pa Fund Akounte

Nuk ka vecori të kufizuara

Instalim i shpejtë

WHM Panel

Linux - cPanel

Instalimi i menjëhershëm

Porosit Tani

...

Ri-Shitës

BRONZE

23.00

Mujore

20 GB Vend Bosh

Trafiku mujor i pakufizuar

Hoste Pa Fund Akounte

Nuk ka vecori të kufizuara

Instalim i shpejtë

WHM Panel

Linux - cPanel

Instalimi i menjëhershëm

Porosit Tani

...

Ri-Shitës

GOLD

38.00

Mujore

30 GB Vend Bosh

Trafiku mujor i pakufizuar

Hoste Pa Fund Akounte

Nuk ka vecori të kufizuara

Instalim i shpejtë

WHM Panel

Linux - cPanel

Instalimi i menjëhershëm

Porosit Tani

Dizajni

Instalim i skripteve php,html,css,js

99.99% Garancia Uptime

Infrastruktura jonë sjell tek ju shërbim të garantuar dhe nuk do të hasni asnjëherë down time.

Shërbimi Klientit

Agjentët tanë mundësojnë për ju ndihmë rreth problemeve që mund të hasni.Kontakto ne live chat

Ndërtues falas i faqes në internet

Për installim të dizajeve posedojmë (Softaculous dhe WebSie Builder) për të bërë sa më të leht për ju falas.

Kontrolli total DNS

DNS Domains si dhe NameServer mund ti manaxhoni direkt nga paneli juaj.

Menaxhimi i Serverit

cPaneli ju jep mundësine të menaxhoni cdo file të webit,po ashtu dhe DNS ,Database etj..