Radio Hosting i besueshëm i faqes tënde në internet

Nëse dëshironi të filloni vetë stacionin tuaj radio, me pritjen më të mirë të Shoutcast, ne do t'ju ndihmojmë të vendoseni dhe të filloni transmetimin live, në mbarë botën. Mbështetja jonë është e shkëlqyeshme dhe ne marrim kohën për t'ju ndihmuar të kuptoni panelin e kontrollit, të krijoni uebfaqen tuaj nëse është e nevojshme, widget dhe më shumë.


Gjithcka që ju nevojitet brënda nje paketë zgjidh ti më të mirën...


Përfshirë si standard::

Konfigurimi falas në cast

Vendosja Domainit

99.99% Ne Kohë Reale

Kontrolli Panelit

...

RADIO HOSTING

Silver

4.00

Mujore

10 GB Vend

100 Ndëgjus

Pa Limit Trafik Mujor

Radio Panel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

...

RADIO HOSTING

Personal

7.00

Mujore

20 GB Vend

200 Ndëgjus

Pa Limit Trafik Mujor

Radio Panel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

...

RADIO HOSTING

Business

9.00

Mujore

40 GB Vend

500 Ndëgjus

Pa Limit Trafik Mujor

Radio Panel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

...

RADIO HOSTING

Corporate

12.00

Mujore

60 GB Vend

1000 Ndëgjus

Pa Limit Trafik Mujor

Radio Panel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

Radio AutoDJ Sonic

Nëse dëshironi të filloni vetë stacionin tuaj radio, me pritjen më të mirë të Shoutcast, ne do t'ju ndihmojmë të vendoseni dhe të filloni transmetimin live, në mbarë botën. Mbështetja jonë është e shkëlqyeshme dhe ne marrim kohën për t'ju ndihmuar të kuptoni panelin e kontrollit, të krijoni uebfaqen tuaj nëse është e nevojshme, widget dhe më shumë.

Ju jep kontroll të plotë mbi rrymën tuaj të radios, Auto Auto, listat e dëgjimit. etj. Paneli i avancuar i statistikave.

Zbehen automatikisht brenda dhe jashtë kur shkoni live. Shtoni dhe fshini DJ-të, menaxhoni listat e listave tuaja, filloni dhe ndaloni rrjedhën dhe më shumë.

Rrjetet MP3 ose AAC + janë mbështetur. Ti vendos. MP3 është më e mira për pajisjet mobile dhe lojtarët në internet. Krijoni disa lojtarë të uebit në panelin tuaj të kontrollit WHMSonic ose përdorni atë që ju dërgojmë.

Shoutcast hosting mund të porositet me ose pa përfshirjen në internet të përfshirë. Ne kemi mime të shkëlqyera dhe do t'ju ndihmojmë nëse keni nevojë për të.

Karakteristika të shkëlqyera të përfshira me të gjitha planet...

AlbVps mendon për klientët e saj duke ju ofruar cdo shërbim dhe siguri.

Dizajni

Instalim i skripteve php,html,css,js

99.99% Garancia Uptime

Infrastruktura jonë sjell tek ju shërbim të garantuar dhe nuk do të hasni asnjëherë down time.

Shërbimi Klientit

Agjentët tanë mundësojnë për ju ndihmë rreth problemeve që mund të hasni.Kontakto ne live chat

Ndërtues falas i faqes në internet

Për installim të dizajeve posedojmë (Softaculous dhe WebSie Builder) për të bërë sa më të leht për ju falas.

Kontrolli total DNS

DNS Domains si dhe NameServer mund ti manaxhoni direkt nga paneli juaj.

Menaxhimi i Serverit

cPaneli ju jep mundësine të menaxhoni cdo file të webit,po ashtu dhe DNS ,Database etj..