Na Kontaktoni

Klient ekzistues?

Nëse jeni një klient ekzistues, ju lutemi Dergoni Nje Ticket duke hyrë në llogarinë tuaj.


Klientët e rinj

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ju lutem klikoni mbi katërorin në imazhin më poshtë në kutinë e tekstit të dhënë NUK JAME ROBOT. Kjo kërkohet për të parandaluar parashtrimet e automatizuara.
Telefono:

Shitjet: +355 68 5152 814
Linjat hapen nga 9 e mëngjesit - 5 pasdites GMT E Hënë - E Premte.

Suporti: +355 68 5152 814
Linjat hapen 24 orë në ditë, 365 ditë në vit.

Email:

Shitjet: shitjet@albvps.com
Kthimi Përgjigjes brënda 24 Orëve.

Support: support@albvps.com
Kthimi Përgjigjes brënda 4 Orëve.

Zyra Qendrore:

AlbVps.Com
Zyra 1, Lagja Gramsh, Kamëz, Tirane, Albania

Na gjeni në hartë:

Në zonë?