Host i besueshëm i faqes tënde në internet

Ne ju sigurojmë paketat hosting për websiten tuaj ruajmë të dhënat tuaja dhe ju mundësojme siguri..


Gjithcka që ju nevojitet brënda nje paketë zgjidh ti më të mirën...


Përfshirë si standard::

Konfigurimi falas në cast

Vendosja Domainit

99.99% Ne Kohë Reale

Kontrolli Panelit

...

HOSTING

Silver

1.00

Mujore

20 GB Vend

Pa Limit Trafik Mujor

Jo IP Te dedikuar

1 Domain Parkues

WHM/Cpanel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

...

HOSTING

Personal

3.00

Mujore

60 GB Vend

Pa Limit Trafik Mujor

Jo IP Te dedikuar

10 Domain Parkues

WHM/Cpanel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

...

HOSTING

Business

6.00

Mujore

100 GB Vend

Pa Limit Trafik Mujor

Jo IP Te dedikuar

20 Domain Parkues

WHM/Cpanel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

...

HOSTING

Corporate

9.00

Mujore

Pa Limit GB Vend

Pa Limit Trafik Mujor

IP Te dedikuar

Pa Limit Domain Parkues

WHM/Cpanel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

cPanel Nga AlbVps

cPanel është një ndërfaqe e administrimit të backend-it që e bën më të lehtë për ju menaxhimin e faqes tuaj

Perdorim i thjesht

Ndertimi i Skripteve vetem me nje klikim

Krijimi i e-mail si domaini

Krijimi dhe menaxhimi i databases

Karakteristika të shkëlqyera të përfshira me të gjitha planet...

AlbVps mendon për klientët e saj duke ju ofruar cdo shërbim dhe siguri.

Dizajni

Instalim i skripteve php,html,css,js

99.99% Garancia Uptime

Infrastruktura jonë sjell tek ju shërbim të garantuar dhe nuk do të hasni asnjëherë down time.

Shërbimi Klientit

Agjentët tanë mundësojnë për ju ndihmë rreth problemeve që mund të hasni.Kontakto ne live chat

Ndërtues falas i faqes në internet

Për installim të dizajeve posedojmë (Softaculous dhe WebSie Builder) për të bërë sa më të leht për ju falas.

Kontrolli total DNS

DNS Domains si dhe NameServer mund ti manaxhoni direkt nga paneli juaj.

Menaxhimi i Serverit

cPaneli ju jep mundësine të menaxhoni cdo file të webit,po ashtu dhe DNS ,Database etj..