Website Design - Dëshiron të rregullosh websiten tënde

Shërbime Profesionale për Projektimin e Uebfaqeve

Kemi një ekip prej 250+ zhvilluesish të aftë për të trajtuar shërbime të programimit dhe zhvillimit. Zhvilluesit tanë kanë punuar në kërkesat e vecanta të klientit dhe kanë zhvilluar aplikacione për industri të ndryshme. Ne kemi klientë të panumërt të cilët kanë përfituar nga shërbimet tona të dizajnimit të ueb-it për celularë. Ne ndihmojmë sipërmarrjet të rrisin produktivitetin, efikasitetin dhe të kursejnë kohë dhe kosto në të njëjtën kohë pa cënuar cilësinë. Ne kemi përvojë të madhe në zhvillimin e faqeve të personalizuara për lloje të ndryshme biznesesh për klientë të ndryshëm në të gjithë globin..


Diskutoni për projektin tuajKarakteristikat kryesore:

Hartimi i faqes në internet HTML

Plotësisht i përgjegjshëm / i gatshëm për celular

12 muaj Hosting Falas në faqen e internetit

Të drejtat dhe burimet e plota të pronësisë

...

FILLESTARE

Starter

250.00

Pagesa vetem njëherë

Ballina kryesore

2 Nën faqe

Faqe e zbrazet

Levizja e fotografive

Porosit tani

...

NORMALE

Business

500.00

Pagesa vetem njëherë

Ballina kryesore

5 Nën faqe

Faqe e zbrazet

Levizja e fotografive

Porosit tani

...

PROFESIONALE

Corporate

1000.00

Pagesa vetem njëherë

Ballina kryesore

10 Nën faqe

Faqe e zbrazet

Levizja e fotografive

Porosit tani

Plotësisht i përgjegjshëm / miqësor me celularin

Këtu ne ofrojmë faqe webi për celularë, intuitive dhe miqësore, të dizenjuara nga dizenjuesit tanë UX/UI dhe është një mënyrë shumë e mirë për të arritur te klientët që kërkojnë produktet tuaja. Merrni prej nesh shërbime të përshtatshme që plotësojnë nevojat tuaja.

Përfshirë me të gjitha paketat si standard:

Zgjidhjet efektive përmbushin qëllimet komplekse të bizneseve.

SHPEJTËSI MË E LARTË

Ne sigurojmë shpejtësi më të mirë për shkarkimet nga interneti. Ne dizenjojmë faqe webi për celularë të përshtatura me standartet e celularëve me shpejtësi të mirë shkarkimi që do të thotë më pak pritje dhe më shumë produktivitet..

EKSPERIENCA E PËRDORUESIT

Në Albvps, ne ju sigurojmë eksperiencë shumë të mirë dhe dizenjim për faqet tuaja të webit për pajisjet e ndryshme elektronike. Kërkimet e ndryshme në përdorimin e faqeve të webit për celularë kanë treguar se faqet e webit për celularë rrisin më së miri përjetimin dhe kënaqësinë e përdoruesit..

PERFORMACË

Ne sigurojmë performancë të lartë për optimizimin e sistemeve të kërkimit. Një faqe webi për celularë e dizenjuar prej nesh ofron renditje të përmirësuar në motorët e kërkimit si Google dhe Yahoo, si dhe siguron një pozicion për rritje të drejtorive celulare dhe lokale..

TË QENURIT KONKURUES

Merrni avantazhe konkuruese me ne. Një faqe webi ju ndihmon ti mbijetoni konkurencës së tregut. Ne ju sigurojmë qe ju të tërhiqni vëmendjen e vizitorëve ndërmjet konkurentëve të ndryshëm.