Zgjidhje të përkushtuara plotësisht të menaxhuara

Ne kemi në dispozicion servera të dedikuar , ideal për krijimin e faqeve të internetit që kanë nevoje për burime shtesë.Karakteristikat e përkushtuara:

Menaxhohet plotësisht

Monitorim falas

100% Garanci e Uptime

Vendosja falas dhe migrimi

...

VPS SERVER

Silver

5.00

Mujore

1 Core x 3.60GHz

1 GB RAM

20 GB HDD

Rrjet 1 Gbps

1 IP Adrese

Panel Menaxhues

Lokacioni Europa

Porosit Tani

...

VPS SERVER

Personal

10.00

Mujore

2 Core x 3.60GHz

2 GB RAM

30 GB HDD

Rrjet 1 Gbps

1 IP Adrese

Panel Menaxhues

Lokacioni Europa

Porosit Tani

...

VPS SERVER

Business

20.00

Mujore

4 Core x 3.60GHz

4 GB RAM

60 GB HDD

Rrjet 1 Gbps

1 IP Adrese

Panel Menaxhues

Lokacioni Europa

Porosit Tani

...

VPS SERVER

Corporate

30.00

Mujore

6 Core x 3.60GHz

6 GB RAM

120 GB HDD

Rrjet 1 Gbps

1 IP Adrese

Panel Menaxhues

Lokacioni Europa

Porosit Tani

Shërbim i garantuar

Të gjitha produktet apo shërbimet që gjeni në portalin tonë mundësohen nga servera high-end me performancë maksimale.

%99.9 Uptime

Infrastruktura jonë sjell tek ju shërbim të garantuar dhe nuk do të hasni asnjëherë down time.

Suport Maksimal

Agjentët tanë mundësojnë për ju ndihmë rreth problemeve që mund të hasni.