Mbroni të dhënat e ndjeshme

Arsyeja kryesore pse përdoret SSL është mbajtja e informacionit të ndjeshëm të dërguar nëpër internet të koduar në mënyrë që vetëm marrësi i synuar të mund ta kuptojë atë.


Kjo është e rëndësishme sepse informacioni që dërgoni në Internet kalohet nga kompjuteri në kompjuter për të marrë në serverin e destinacionit. Ne mund t'ju ndihmojmë të mbroni faqen tuaj dhe të siguroheni që ajo të mbetet e mbrojtur, duke ju dhënë më shumë kohë për t'u përqendruar në biznesin tuaj.


Perfitimet SSL

Kriptoni transaksionet tuaja në internet

Parandalimi i Sulmit

Zgjidhni nga një gamë e gjerë e llojeve SSL

Instaloni në të gjithë serverat

Validimi i Zgjeruar SSL

Si 'klasa' më e lartë e SSL në dispozicion, Certifikatat SSL të Validimit të Zgjatur (EV SSL) aktivizojnë si kutinë dhe shiritin e adresës së gjelbër në të gjithë shfletuesit kryesorë.

Kto lloj certifikatash SSL lejon vizitorët tuaj të shohin emrin e kompanisë tuaj në shiritin e adresave.


1 Vjetore €499.99 EURO (Faturimi vjetor ) Porosit Tani
2 Vetore €799.99 EURO (Faturimi dyvjecar - Përfito 20% Ulje) Porosit Tani
3 Vjetore €899.99 EURO (Faturimi trevjecar - Përfito 40% Ulje) Porosit Tani

Certifikatat EV SSL sigurojnë kriptimin më të fortë në dispozicion dhe i mundësojnë organizatës që qëndron pas një faqe në internet që të paraqesë vizitorët identitetin e vet të verifikuar.

Certifikata standarde SSL

Jo vetëm që janë kosto shumë më të ulëta se certifikata e klasifikuar e vlefshme, certifikatat standarde SSL do të bëjnë punën për të siguruar të dhëna të ndjeshme të përdoruesit dhe duke u dhënë vizitorëve tuaj besim në faqen tuaj të internetit.

Certifikatat EV SSL sigurojnë kriptimin më të fortë në dispozicion dhe i mundësojnë organizatës që qëndron pas një faqe në internet që të paraqesë vizitorët identitetin e vet të verifikuar.

€34.95 EURO Vjetore

Certifikatat EV SSL sigurojnë kriptimin më të fortë në dispozicion dhe i mundësojnë organizatës që qëndron pas një faqe në internet që të paraqesë vizitorët identitetin e vet të verifikuar.

€39.95 EURO Vjetore

Certifikatat EV SSL sigurojnë kriptimin më të fortë në dispozicion dhe i mundësojnë organizatës që qëndron pas një faqe në internet që të paraqesë vizitorët identitetin e vet të verifikuar.

€44.95 EURO Vjetore

Certifikatat EV SSL sigurojnë kriptimin më të fortë në dispozicion dhe i mundësojnë organizatës që qëndron pas një faqe në internet që të paraqesë vizitorët identitetin e vet të verifikuar.

€49.95 EURO Vjetore

Certifikatat EV SSL sigurojnë kriptimin më të fortë në dispozicion dhe i mundësojnë organizatës që qëndron pas një faqe në internet që të paraqesë vizitorët identitetin e vet të verifikuar.

€54.95 EURO Vjetore

Certifikatat EV SSL sigurojnë kriptimin më të fortë në dispozicion dhe i mundësojnë organizatës që qëndron pas një faqe në internet që të paraqesë vizitorët identitetin e vet të verifikuar.

€59.95 EURO Vjetore