Sa vështirë po funksionon faqja juaj e internetit për ju??

Dëshironi qe faqja juaj te jet e mbrojtur?


Dëshironi që website i juaji të mbrohet nga DDoS sulmet e hakerave?.


Dëshironi që faqen tuaj ta transferoni këtu nga një kompani tjetër për të qen më të sigurt..


Albvps staff gjithmon është pran jush mjafton vetëm të na kontaktoni?

Dërgo shqetsimin tënd


Lista e plotë e çmimeve të shërbimit:

Zgjidh mënyren tënde për shërbimin tën. (Ora ësht sa koh na duhet ne për të kontrolluar apo për të vepruar) ndërsa (Ditë do të thot që shërbimi juaj për 365 Ditë është i mbrojtur apo nën kontrollin e kompanis).Shërbimet Koha Çmimet Porosit
Transferimi i faqes tuaj nga kompania aktuale tek kompania jonë. 1 Orë €5.99 Euro Porosit tani
Dëshironi që cPanel ta ktheni në Hosting Server për të qen më i perballueshëm për shërbimin që keni. 2 Orë €10.99 Euro Porosit tani
Dyshoni për ndonjë virus në faqen tuaj , Dhe dëshironi të bëjm një kontroll? 1 Orë €9.99 Euro Porosit tani
Dëshironi që Serveri apo Hosting të ket një mbrojtje Speciale? 365 Ditë €50.99 Euro Porosit tani
Dëshironi ndonjë template me Addons Komplet për Webfaqen tuaj Wordpress?? 4 Orë €20.99 Euro Porosit tani
Dëshironi tju ndihmojm per RADIO HOSTING duke ju installuar programet nepermjet TEAMVIEWER? 1 Orë €20.99 Euro Porosit tani
Deëshironi tju ndihmojn në konfigurimin e Servereve? 5 Orë €20.99 Euro Porosit tani
Dëshironi që staff tju qëndroj krah 365 ditë për problemet apo për dicka që ju dëshironi? 365 Ditë €150.00 Euro Porosit tani