IRCd Hosting - Shell IRCd

IRCD Host ShellPërfshirë si standard::

Konfigurimi falas në cast

Vendosja Domainit

99.99% Ne Kohë Reale

Kontrolli Panelit

...

IRCD HOSTING

SILVER

4.00

Mujore

5 GB Vend

Pa Limit Trafik Mujor

IP Te dedikuar

Jo Domain Parkues

Jo WHM Panel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

...

IRCD HOSTING

BRONZE

5.00

Mujore

10 GB Vend

Pa Limit Trafik Mujor

IP Te dedikuar

5 Domain Parkues

WHM Panel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

...

IRCD + RADIODJ

GOLD

10.00

Mujore

20 GB Vend

Pa Limit Trafik Mujor

IP Te dedikuar

10 Domain Parkues

WHM Panel

980 GBps DDoS Mbrojtje

Porosit Tani

Karakteristika të shkëlqyera të përfshira me të gjitha planet...

AlbVps mendon për klientët e saj duke ju ofruar cdo shërbim dhe siguri.

Dizajni

Instalim i skripteve php,html,css,js

99.99% Garancia Uptime

Infrastruktura jonë sjell tek ju shërbim të garantuar dhe nuk do të hasni asnjëherë down time.

Shërbimi Klientit

Agjentët tanë mundësojnë për ju ndihmë rreth problemeve që mund të hasni.Kontakto ne live chat

Ndërtues falas i faqes në internet

Për installim të dizajeve posedojmë (Softaculous dhe WebSie Builder) për të bërë sa më të leht për ju falas.

Kontrolli total DNS

DNS Domains si dhe NameServer mund ti manaxhoni direkt nga paneli juaj.

Menaxhimi i Serverit

cPaneli ju jep mundësine të menaxhoni cdo file të webit,po ashtu dhe DNS ,Database etj..