Regjistro një domain

Shërbime Domain Profesionale

Nëse po targeton tregun dhe audiencën ndërkombëtare, mund të zgjedhësh disa nga prapashtesat ndërkombëtare si (.COM, .NET, .ORG, .INFO).


Prapashtesat si .ONLINE, .TRAVEL, .BLOG, .PHOTOGRAPHY e të tjera, të japin prezencë online unike. Prezanto idenë tënde për biznes, blog personal apo dyqan online.


Shërbime Domain:

Regjistro një Domain

Rinovoni Domain

Transfero Domain

Parko Domain

Pse të blini domain nga ne?

Mbështetja teknike është e disponueshme për të të ndihmuar në cdo hap e për tju përgjigjur të gjitha pyetjeve lidhur me regjistrimin e domainit.Mbroni privatësinë tuaj

Mbrojtje maksimale e të dhënave në faqen tënde të uebit. Të pasurit e një certifikate SSL është gjithmonë e më shumë një nevojë.


Kontrolli total DNS

Kontrolloni Dns e domainit nga akounti juaj..


Pa kosto të fshehura

Ju Paguani shërbimin nuk keni asnje kosto të fshehur në fature.


EMRAT E DOMAINIT KOMBËTARE

TLD Regjistrimi Transferimi Rinovimi
.al €8.00 €0.00 €9.00
.com.al €8.00 €0.00 €9.00
.net.al €8.00 €0.00 €9.00
.org.al €8.00 €0.00 €9.00
.edu.al €8.00 €0.00 €9.00
.info.al €8.00 €0.00 €9.00

EMRAT E DOMAINIT NDËRKOMBËTARE

DOMAINET E PERSONALIZUARA

Karakteristikat shtesë të biznesit të përfshira me të gjitha fushat si standarde

Lexoni karakteristikat që të ndiheni më të sigurt.

Ndërtues falas i faqes në internet

Për installim të dizajeve posedojm (Softaculous dhe WebSie Builder) për të bëre sa më të leht për ju falas.

Paneli i Kontrollit i lehtë për tu përdorur

Ne posedojm një nga panelet më të lehta dhe një nga më të mirat deri tani.

Monitorimi i listës së zezë në internet

Ne kujdesemi që webfaqja juaj ose posta elektronike që të mos perfundoj në listën e zez. (DNSBL)

Adresat e markës elektronike

Si dhe adresat elektronike ku mund të krijoni pa kufi, e gjitha kjo nvaret nga paketa Hosting.

Adresa të shumta në internet

Gjithashtu ju mund të fusni adresa pa fund duke par paketen tënde të shërbmit Hosting.

Kontrolli total DNS

DNS Domains si dhe NameServer mund ti manaxhoni direkt nga paneli juaj.