Zgjidhje të përkushtuara plotësisht të menaxhuara

Ne kemi në dispozicion servera të dedikuar , ideal për krijimin e faqeve të internetit që kanë nevoje për burime shtesë.Karakteristikat e përkushtuara:

Menaxhohet plotësisht

Monitorim falas

100% Garanci e Uptime

Vendosja falas dhe migrimi

...

FILLESTAR

VDS1

199.00

Mujore

Procesori 1x Intel® Xeon E3-1200 Series

8 GB RAM

Disku 2x 500 GB or 1xTB

Panel

IPv4 /29 (5 IPv4 të përdorshme)

Trafiku pa limit @1 Gbps

Shtesa të Mundshme: Portë 10Gbps

980 GBps DDoS Mbrojtje

Lokacioni Shqipëri

italy

Porosit Tani

...

STANDART

VDS2

229.00

Mujore

Procesori 2x Intel® Xeon E5-2400 Series

16 GB RAM

Disku 2x 500 GB or 1xTB

Panel

IPv4 /29 (5 IPv4 të përdorshme)

Trafiku pa limit @1 Gbps

Shtesa të Mundshme: Portë 10Gbps

980 GBps DDoS Mbrojtje

Lokacioni Shqipëri

italy

Porosit Tani

...

PROFESIONAL

VDS3

269.00

Mujore

Procesori 2x Intel® Xeon E5-2600 Series

32 GB RAM

Disku 2x 500 GB or 1xTB

Panel

IPv4 /29 (5 IPv4 të përdorshme)

Trafiku pa limit @1 Gbps

Shtesa të Mundshme: Portë 10Gbps

980 GBps DDoS Mbrojtje

Lokacioni Shqipëri

italy

Porosit Tani

Shërbim i garantuar

Të gjitha produktet apo shërbimet që gjeni në portalin tonë mundësohen nga servera high-end me performancë maksimale.

%99.9 Uptime

Infrastruktura jonë sjell tek ju shërbim të garantuar dhe nuk do të hasni asnjëherë down time.

Suport Maksimal

Agjentët tanë mundësojnë për ju ndihmë rreth problemeve që mund të hasni.